Szolgáltatás

A lakástulajdonosok a 80 l bojler mellett döntenek

80 l bojler

Mivel a mai modern lakóházakban elhelyezett szellőző rendszerek kevés esetben teszik lehetővé a gázzal működő vízmelegítők üzemelése során keletkezett anyagok megfelelő kiürülését, a felhasználók inkább elektromos vízmelegítőket telepítenek. A villannyal működő 80 l bojler is csak olyan zárt térben használható, aminek a hőmérséklete nem alacsonyabb 4°C foknál.

A modern kialakítású készülék kisméretű tartálya elegendő meleg vizet biztosít a 4-5 főből álló családnak. A kényelmes működést egy külső hőmérsékletszabályozó gomb garantálja. A tartály egész nap képes tárolni a benne lévő meleg vizet a beprogramozott hőmérsékleten. A 80 l bojler kiváló korrózió-gátló tulajdonságokkal és túlhevülés elleni védelemmel van felszerelve, amelyek meghosszabbíthatják az élettartamát.

A készülék kompakt mérete és csekély tömege leegyszerűsíti a 80 l bojler szállítását és a telepítési munkálatokat is. Ez a vízmelegítő a legmagasabb szintű tartósság és megbízhatóság, valamint a fejlett műszaki megoldások megtestesítője.