Szolgáltatás

Forduljon bizalommal a fogászathoz a 11. kerületben!

Fogászat 11. kerület
Fogászat 11. kerület

A gyermekek, akárcsak a felnőttek, rendszeres orvosi szűrővizsgálatokat igényelnek, ebből a körből pedig, természetesen, a fogorvos sem maradhat ki. Az Etele fogászat 11. kerület egy olyan szervezet, amely teljes körű szolgáltatást nyújt minden páciensének, legyen az kicsi vagy nagy. Az újbudai rendelő alaposan és precízen veszi kezelésbe a fájdalmas területeket. Az orvosi közösség hivatalos weboldala a www.fogászat11kerület.hu, ezen a honlapon pedig minden fontos információ megtalálható.

Az oldalra kattintva rögtön egy csodás fogsor fog a vendégek szeme elé tárulni, ami bizalmat gerjeszt a páciensekben, és arra sarkallja őket, hogyha nem is áll fenn semmilyen probléma, tanácsos egy látogatást tenni a fogászat 11. kerületben található helyiségében. Természetesen, nem csupán azok kérhetnek időpontot náluk, akik fájdalmat éreznek, hanem azok az egyének is, akik kevésbé elégedettek fogaik küllemével. Ez utóbbi jelenthet különféle elszíneződéseket, görbeséget, amalgám töméseket vagy pedig kevésbé esztétikus hiányokat.

Az Etele Dentál fogászat 11. kerület kellős közepén megtalálható rendelője a hétköznapokon reggel 9-től egészen este 19 óráig áll nyitva, de szombaton is elérhetőek reggel 8-tól délután 15 óráig. A budapesti lakosok könnyen rá fognak bukkanni a hollétére, ugyanis a Bikás parktól pár percnyire helyezkedik el. A pontos cím a következő: Etele út 39., földszint, 3-as ajtó. Ahhoz, hogy az orvos bárkit is kezelni tudjon, időpontot szükséges kérnie. Az egyeztetés telefonon történik, mégpedig a +36-20-405-6161-es telefonszámon.

A recepciós hölgy ajánlani fog pár szabad dátumot, amelyek közül a telefonáló személynek döntenie kell, hogy melyik is felel meg számára. Annak érdekében, hogy ne kevesebb összeggel a zsebében induljon el, az említett internetes oldalon megtekintheti a rendelő tarifáit. Az Etele Dentalt Újbudán mindenki csak úgy ismeri, hogy „fogászat 11. kerület”. Egyértelmű, hogy egyéb fogorvosok is dolgoznak ebben a térségben, azonban ez a legkiemelkedőbb mind minőségben, mind ellátottságban.