Webáruház

Kiváló szemléltető a whiteboard

Whiteboard

Az élet minden területén felbukkannak technológiai újdonságok. Az irodatechnikai eszközök terén teljesen új korszakot nyitott a whiteboard. De mit takar ez a kifejezés? Ez nem más, mint a fehér tábla szó szerinti angol fordítása, ami természetesen több mint egy közönséges fehérre festett felület.

Ez az eszköz tulajdonképpen egy mágnestábla, így nemcsak írni lehet rá, de különféle jegyzetek, térképek is rögzíthetőek. Kiváló szemléltetési eszköz, ami ráadásul sokkal könnyebben és tisztábban használható, mint a hagyományos társai. A whiteboard nemcsak oktatási célra használható, de a cégek is előszeretettel alkalmazzák a prezentációk során.

Mint mondtuk, írható, mégpedig egy hozzá megfelelő filctollal. Az írás könnyen letörölhető róla, a mágneses táblákhoz ajánlott törlővel és nem lesz krétaporos minden a tábla körül. A whiteboard minden szempontból megéri az árát, hiszen sokoldalú, modern és egyáltalán nem drága. A studioeszkozok.hu webáruházból is megrendelhető nagyon jó áron, csupán néhány kattintással.