Szolgáltatás

Szórólaptartó és a fontos információk

Szórólaptartó

A cégek és vállalkozások esetén egyszerűen nélkülözhetetlen, hogy az érdeklődők megtudjanak róluk minden fontos információt. A kínált termékek, elérhetőség, árak mind feltüntethető egyszerűen egy kisebb papírlapon. Amikor ezekből több darabot nyomtatunk, máris ajánlott egy szórólaptartó, amibe mindezeket elhelyezhetjük egyszerre. Mivel teljesen eltérőek lehetnek a méretek, így a tartók is ehhez alkalmazkodnak.

Recepciós pultokon, előcsarnokokban és számos más helyen található szórólaptartó a benne lévő fontos ismereteket tartalmazó papírokkal. Az érdeklődő csak odanyúl, és kényelmesen kivesz egyet a sok közül, hiszen azért vannak, hogy ismereteinket bővítsék. A nagyobb rendezvényeken szinte minden asztalnál vagy standnál ott van a szórólaptartó, ami mindenekelőtt azt jelzi, hogy fontos kellékről van szó.

Ha mi is résztvevői vagyunk termelőként az összejövetelnek, ne feledkezzünk meg a szórólaptartó kihelyezéséről. Ha még nincs ilyen eszközünk, akkor azt könnyedén megvásárolhatjuk a display-store.hu oldalon több méretben és kialakításban.