Szolgáltatás

Az Orijen kutyatáp teljes értékű eledel

Orijen kutyatáp sok hússal
Orijen kutyatáp sok hússal

A kutyatartók tudják, hogy az ebeknél éppen olyan fontos a helyes táplálkozás, mint az embereknél. Nekik is szükségük van vitaminokra, ásványi elemekre és egyéb fontos tápanyagokra, amit a házi koszt nem minden esetben tartalmaz.

Ezért, néha nem árt meglepnünk kedvencünket speciális eledelekkel, mint amilyen az Orijen kutyatáp. Ez a speciális száraz kutyaeledel tartalmaz minden szükséges alkotóelemet, amire egy egészséges felnőtt házőrzőnek szüksége lehet. Ez bármilyen fajtájú és méretű kutyának adható.

Az Orijen kutyatáp egyik különlegessége, hogy az úgynevezett fagyasztva szárítás módszerével készül. Ez a technológia segít megőrizni a szükséges tápanyagokat a termékben. Ugyanakkor gabona hozzáadás nélkül gyártják, így az ételallergiás és válogatós házi kedvencek is örömmel fogják fogyasztani.

Az Orijen kutyatáp magas fehérjetartalommal rendelkezik, ami igen fontos a kutyusok számára, ami a rengeteg hozzáadott friss húsnak köszönhető. Ezzel mindig azt fogja kapni, amit megérdemel és amire valóban szüksége van.