Szolgáltatás

Álláskeresés buktatók nélkül

Álláskeresés
Álláskeresés

Ön is járt már úgy, hogy hiába keresett új állást, mert akármennyire is igyekezett, ez valamiért mégsem sikerült? Próbáljunk együtt rájönni arra, hogy esetleg mi lehetett a hiba! Sokan esnek bele például abba a csapdába az álláskeresés során, hogy szórólapként küldözgetik az önéletrajzukat mindenfelé.

Sajnos ez a stratégia sokszor mégsem válik be, hiszen az munkáltatóknak az tetszik, ha látják az önéletrajzon és a motivációs levélen, hogy a jelentkező a pályázott pozícióhoz igazította a mondandóját.

Az álláskeresés akkor is sikeres lehet, ha odafigyel arra, hogy ne csak sablonos dolgokat írjon le a benyújtott dokumentumaiban, hanem törekszik egyedi, új, meglepő dolgokat közölni a leendő munkaadójával.

Ha a tanácsok alapján sikerült megírnia a szükséges önéletrajzot és motivációs levelet, akkor küldje be ezeket a kinézett pozícióra a mynextjob.hu oldalon, hogy a jövő hónapban már új helyen kezdhessen az álláskeresés után! Ennek tükrében azt tanácsoljuk Önnek, hogy jól nézzen körül a honlapon és rendszeresen monitorozza az állásajánlatokat, hogy még időben értesüljön a legjobb lehetőségekről!