Vásárlás

Sárga virággal díszített karlánc

Virággal díszített karlánc

Bár nagyon szépek a bizsuboltokban kapható ékszerek, de egy idő után bizony unalmas lesz a viselésük, hiszen hasonló külsővel rendelkezik mindegyik termék. Nem csoda, hogy a hölgyeknek felcsillan a szemük egy nem hétköznapi karlánc láttán és mindenképpen szeretnék felpróbálni a csodálatos ékszert.

Az amarisflowellery.com oldalon például kapható sárga virággal díszített karlánc, ami azért lehet előnyös, mert ez a kiegészítő senkivel nem fog szembejönni az utcán.

A karkötő közepén található medálba van elhelyezve a csodaszép, salátaboglárka nevű virág. Az ékszer szépségét növeli, hogy a medál körül van egy sornyi csipke is, ezért antik hatásúvá válik a különleges karlánc. Az sem jelent gondot, ha valamelyik hölgy inkább lángvirágos vagy gyöngyös terméket választana, mert ilyenek is vannak a kínálatban.

A művész persze igény esetén arra is vállalkozik, hogy egyedi instrukciók alapján készíti el az új karláncot a megrendelőknek, ezért ilyen esetben is nyugodtan fel lehet keresni az Amari’s Flowellery nevű oldalt.