lovas ágyneműhuzat
Vásárlás

Lovas ágyneműhuzat káprázatos mintákkal

lovas ágyneműhuzat
Lovas ágyneműhuzat

A lovak csodálatos lények, akikre a gyermekek szinte áhítattal tekintenek. A fiúk és lányok egyaránt imádják a paripákat, ezért egy lovas ágyneműhuzat semmiképpen sem lehet rossz választás a gyerekszobába. Míg kutyát, cicát, hörcsögöt tarthat az ember az otthonában, lóval nyilván jóval kevesebben rendelkeznek. A gyermekeket persze el lehet vinni lovagolni, azonban amikor nincsenek a kedvenc patásukkal, megcsodálhatják a paripákat a saját szobájukban is.

A lovas ágyneműhuzat ölelésében még könnyebb álomba merülni vagy csak kellemesen pihengetni. A tengerparton ügető fehér paripa, a levendulamezőn vágtató csodaló fantasztikus látvány egy lakástextílián is. A mesesgyerekbolt.hu webáruházban káprázatos termékek kaphatóak ebben a kategóriában.

A már említett lovas ágyneműhuzat változatokon kívül, még sötétben világító modellek is vannak, sőt, olyan szett is, amihez polár takaró jár, természetesen lovakkal díszítve. A lovas ágyneműhuzat mérete 140×200cm, 70×90 cm, tehát ideális a gyermek ágyneműre.

Lovas ágyneműhuzat káprázatos mintákkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva