Baxi Prime 24
Vásárlás

A Baxi Prime 24 kondenzációs gázkazánként működik

Baxi Prime 24
Baxi Prime 24

Mi az, amitől a legtöbben rettegnek? Minden bizonnyal a téli fűtésszámla. Szerencsére a Baxi Prime 24 nevet viselő gázkazán a legnagyobb hidegben is gondoskodik az Ön és a családja kényelméről. A kiemelkedő hatásfok minden modell esetében garantált és általánosságban elmondható, hogy a családi házak szükségletét is fedezi.

Sokan úgy gondolják, hogy a pároknak lényegesen könnyebb a helyzetük, mivel csak ketten vannak, így a kiadások is kevesebbek. A baba érkezésénél hirtelen mindenből több kell és akkor még nem beszéltünk azokról a családokról, ahol több gyermek van. Ilyenkor muszáj többször mosni, mosogatni, fürdetni, melegíteni. Nem véletlen, hogy Ön is a legjobb gázkazánt keresi, ami télen és nyáron is teljes mértékben kiszolgálja az elvárásait.

Éppen ezért, a Baxi Prime 24 jelentősen javítja az energiafelhasználást, a beépített időjáráskövetővel még könnyebb lesz a spórolás. Ez a kondenzációs gázkazán bőven megelőzi a hagyományos modelleket, hogy Ön és a családja a legfontosabbra koncentrálhasson.

A Baxi Prime 24 kondenzációs gázkazánként működik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva