ars una hátizsák
Vásárlás

Megbízható útitárs az Ars Una hátizsák

A hátitáska ma már nélkülözhetetlen kiegészítő. Mindenhol ott van: az utcán, a múzeumokban, az iskolákban, a vállalatoknál és még a nyaraláson is, szilárdan a vállakra erősítve. A legfiatalabbaktól a felnőttekig, minden generáció mindennapi életében részt vesz.

Az Ars Una hátizsák a nappalitól az osztályteremig, a tanórán kívüli tevékenységektől az ünnepekig, hűségesen követi a gyermeket és életének nélkülözhetetlen tartozékává válik. Felmérések szerint, az átmeneti tárgyak segítenek a biztonságérzet kialakításában.

Az Ars Una hátizsák valódi szövetségesévé válik a gyermek mindennapi életében, így vigaszt nyújt neki az egyik környezetből a másikba, például a szobájából az iskolába való átmenet során. A saját hátizsák birtoklása a gyermeknek a függetlenség érzését adja, ugyanakkor bizonyos felelősséget is ró rá.

Azzal, hogy gondoskodik erről az útitársáról, megtanulja az önállóságot. Tehát, ha Ars Una hátizsákot vásárolunk neki, bizonyos felelősséggel ruházzuk fel és ezzel egyúttal megmutatjuk neki, hogy bízunk benne.

Megbízható útitárs az Ars Una hátizsák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva