babasampon
Vásárlás

Babasampon kizárólag természetes alapanyagokkal

babasampon
Babasampon

Még a felnőttek samponjait is érdemes körültekintéssel kiválasztani, az újszülötteknek és kisbabáknak valókról pedig nem is beszélve. A babasampon pontosan olyan kell legyen, hogy bármilyen bőrtípusú kisdednél nyugodt szívvel merjük alkalmazni. A boltokban temérdek sampon kapható kicsiknek, amelyek címkéjén természetesen minden esetben az áll, hogy kiváló minőségűek és remekül tisztítanak.

Ha jobban átolvassuk a termékleírást, akkor azon sajnos sok esetben fedezhetünk fel olyan összetevőket, amelyeknek semmi keresnivalójuk nincs egy babáknak készült kozmetikumban.

A HerbArting babasampon hozzávalóiban azonban nem találunk semmilyen mesterséges alapanyagot, színezéket és illatanyagot, hiszen gondosan összeválogatott növényekből, vitaminokból áll. A természet erejével teszi a kicsi haját puhává és selymessé, a fejbőrét pedig koszmómentessé. A babasampon nem csíp, tehát már a legkisebbeknél is teljes biztonsággal alkalmazható. A bőrt nem irritálja, hanem gyengéden ápolja és táplálja. Ideális minden kisgyermeknek!

Babasampon kizárólag természetes alapanyagokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva