supinált gyerek szandál
Vásárlás

Supinált gyerek szandál nyitott és zárt kivitelben

Ha nyári lábbelikről van szó, a választék valóban óriási. Hiszen a kicsi a preferenciáitól függően viselhet könnyű vászoncipőt vagy sportcipőt, de a papucsok is nagyszerűek. A kissé fiatalabbaknak azonban gyakran gondot jelentenek ez utóbbaik, mert hajlamosak gyorsan leesni a kis lábakról.

Ezért az ideális megoldás ebben az esetben a supinált gyerek szandál. Az ilyen típusú lábbeliket mind az anyaguk, mind a rögzítés típusa szerint fel lehet osztani. Egyes modellek tépőzáras pántokkal, mások kisebb csatokkal rendelkeznek.

A supinált gyerek szandálok kategóriájában egyértelműen a DD Step márkájú termékek vezetnek. Ezek nagyszerű minőségű lábbelik és rendkívül népszerűek a szülők körében, akik szeretnék, hogy a gyermekeik lába kényelmes és jól védett legyen egyszerre.

A márka számos színváltozatot és stílust készít, így minden csemete és szülő megtalálhatja a tökéletes modellt. Egyes supinált gyerek szandál modellek kissé zártabbak, ami jót tesz a tulajdonos kényelmének, különösen nyáron, mivel kisebb az esélye, hogy egy kavics bejut a cipőbe.