elektromos robogó
Vásárlás

Néhány szóban az elektromos robogóról

elektromos robogó
Elektromos robogó

A magyar utakon körülnézve azt látjuk, hogy egyre többen hódolnak az elektromos közlekedésnek. Végre egy trend, aminek valódi gyakorlati haszna is van! Az elektromos robogó kifejezett az a jármű, amiről szuperlatívuszokban beszélhetünk. Nem szennyezi a környezetet, hiszen az esetében nem beszélhetünk károsanyag-kibocsátásról.

A fenntarthatósága felbecsülhetetlen értékű előnyökhöz juttatja a tulajdonosát. Egy kis összehasonlítás! A hasonló teljesítménnyel rendelkező benzines motor és elektromos robogó üzemeltetésének összevetésekor az derült ki, hogy az utóbbinak a fenntartása tizedannyiba kerül, mint az előbbinek. Az elektromos robogó csendes, a városi zajszintet így nem fokozza.

Hála a komfortos kialakításának, hatékonyan védi az utasát a széltől, felfröccsenő víztől. Nem vibrál, viszont cserébe pazarul gyorsul. Az elektromos robogó, bár üzemeltetésében, műszaki tulajdonságaiban teljesen eltér a hagyományos motortól, mégis ugyanazt a szabadságot közvetíti, amit a motorozás szerelmesei annyira méltatnak.

Néhány szóban az elektromos robogóról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva