csempe körkivágó
Vásárlás

Csempe körkivágó többféle kiképzésben

csempe körkivágó
Csempe körkivágó

A hidegburkolás során olyan kihívásokkal találkozhatunk, mint a különösen kemény anyagok vágása, fúrása. Erre a célra régebben megfeleltek a volfrám-karbid ötvözetből készült lyukfúrók, de az olyan kőzetek, mint a gránit és a márvány, már nagyobb kihívás elé állítják az eszközöket. A csempe körkivágó modernebb típusai ipari gyémántok felhasználásával készülnek, amiket régebben galvánkötésben helyeztek el a felületen, de a legújabb technikák már vákuumforrasztást és lézerhegesztést használnak erre a célra.

A legtöbb eszköz alkalmas vizes és száraz viszonyok közötti működtetésre, de a hűtés mindig fokozza a teljesítményt és kitolja az élettartamot. Amelyik csempe körkivágó csak vizes körülményekhez lett kiképezve, azt nem szabad szárazon használni, mert gyorsan túlhevül és tönkremegy.

A TLS kínálata igen széles a lyukfúrók tekintetében. Sokféle méretben állnak rendelkezésre, valamint kedvező áron kaphatóak. A csempe körkivágó a hidegburkolás során nélkülözhetetlen segédeszköz, ezért jó mindig kéznél tartani.

Csempe körkivágó többféle kiképzésben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva