marha fehérje
Vásárlás

Kinek ajánlott a marha fehérje?

Kitűnő alternatíva lehet azoknak az embereknek, akik valamilyen okból kifolyólag kerülik a laktózt vagy a tehéntejből származó proteint. A marha fehérje támogatja az ízületek, valamint a teljes izom- és vázrendszer egészségét. Por és tabletta formájában egyaránt beszerezhető.

Ha az előbb említett készítmény mellett dönt, akkor vízzel, esetleg tejjel lehet keverni. A javasolt napi adag 0,25-0,3 g testtömeg-kilogrammonként. A felső határ, ami a dózist illeti 40 g.

Ez leginkább a sportolóknak ajánlott intenzív edzés után, amikor a szervezetnek extra mennyiségű proteinre van szüksége. A marha fehérje serkenti a növekedési hormonok termelődését. Alacsony a zsír és a szénhidrát tartalma viszont gazdag B-vitaminokban.

Ez az állati eredetű protein jól felszívódik és könnyen emészthető. Az előnyei közé sorolható többek között, hogy ideális a paleo diétához is. Mind a 9 esszenciális aminosavat nagymennyiségben tartalmazza, amire szükség van az izomépítés során. A marha fehérje egyre elterjedtebb a felhasználók körében.

Kinek ajánlott a marha fehérje? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva