napelemes utcai világítás
Webáruház

A napelemes utcai lámpa a költséghatékonyság csúcsa

napelemes utcai világítás
Napelemes utcai világítás

Talán nem is olyan távoli jövőkép, amikor szerte a világon a napelem leváltja a nem megújuló energiaforrásokat. Az napelemes utcai lámpa bizonyára sokaknak ismerős lehet.

Az a település, ahol kizárólag ilyen eszközök biztosítják az éjszakai világítást, mentesül a felesleges kiadások egy részétől, amit eddig a hagyományos világítástechnika emésztett fel. Lehet, hogy nem ma és nem is holnap érkezik el ez az idő, minden estre már vannak igazán ígéretes kezdeményezések ezzel kapcsolatban.

Nemcsak a kisebb településeken, hanem számos nagyvárosban is jelen vannak. További előnyük, hogy egyéni használatra is alkalmasak. Ha szeretnénk megvilágítani egy adott területet, akkor elég kihelyezni egy vagy több napelemes utcai lámpát és a lehető leggazdaságosabb módon meg is oldottuk a feladatot.

A beépített akkumulátornak köszönhetően, ideális autonómiával rendelkeznek, ezért nem merülnek le az éjszaka folyamán. A beépített fényérzékelőnek köszönhetően, automatikusan kapcsol be és ki a napelemes utcai lámpa.

A napelemes utcai lámpa a költséghatékonyság csúcsa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva