kirakós játékok
Webáruház

Kirakós játékok életkor szerint

kirakós játékok
Kirakós játékok

Mivel köthetjük le a különböző korosztályú gyermekeket? A kirakós játékok az egyik legnépszerűbb tevékenységek közé tartoznak a 1-12 éves gyermekek körében. De ez nem csak egy szórakoztató, hanem egy nagyon kifizetődő tevékenység is. Ezek figyelmesebbé teszik a kicsiket, fejlesztik a motoros készségeiket és ösztönzik a figyelmet.

A kirakós játékok kiválasztásakor szem előtt kell tartani a lurkók életkorát, mert a tervezés bonyolultsága és a darabok száma attól függ, hogy hány éves. Például az 1 éves kortól ajánlott termékek általában 4-6 darabból állnak, míg a nagyobbak esetében a darabok száma jóval több lehet.

Ahhoz, hogy az ilyen fajta időtöltés valóban hasznos oktatási tevékenységet végezzen, felelősségteljesen kell hozzáállni a kiválasztásához, mind a játékosra, mind a fejleszteni kívánt szempontra összpontosítva. A kirakós játékok hasznát a gyermek fejlődésében nem lehet túlbecsülni. Egy ilyen elfoglaltság minden életkorban segít a fejlődésben, ezért feltétlenül ott a helye a játékok arzenáljában.

Kirakós játékok életkor szerint bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva