beton fúrószár
Webáruház

Mindennel megbirkózik a beton fúrószár

Az építészetben az egyik leggyakrabban használt építőanyag a cement, amivel többféle típusú beton készíthető. A vasbeton a legkeményebb ezek közül, aminek az átfúrásához nélkülözhetetlen a beton fúrószár és a fúrógép. A kőművesek pontosan tudják, hogy a hatékony munkához mind a kettőre szükség van, illetve az is fontos, hogy a masina és a tartozék is magas minőségű legyen.

A Bosch CYL-5 beton fúrószár pontosan ezt biztosítja. Egy olyan rendkívül hosszú élettartamú tartozékról van szó, amelyikkel szinte már gyerekjáték a beton fúrása. Sőt, még a különféle kőzetekben, sziklákban és kövekben is elvégezhető ez a munka. A Bosch saját fejlesztésű keményfém keveréke és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja különlegesen kopásállóvá teszi a szárat.

A beton fúrószár korszerűségét bizonyítja, hogy a kifúrt matéria súrlódása a horonyba sokkal kisebb, hála a 2 hornyos Vario kialakításnak. Nem lehet megfeledkezni a Bosch Power Grip befogószár rendszerről sem, aminek a legfontosabb adottsága, hogy ennél a teljesítmény teljes egésze a beton fúrószár kiegészítőre adódik át a fúrógépről.

Mi mindenre lehet jó a Bosch sarokcsiszoló?

A Bosch számtalan olyan szerszámot gyárt és forgalmaz, amit egyszerűen nem lehet nélkülözni a legtöbb építkezésen. A GWS 17-125CI Bosch sarokcsiszoló pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Az erőteljes, 1700 W-os motornak köszönhetően biztosítja a gyors előrehaladást. A konstans elektronikával felszerelt motor sokkal könnyebbé teszi a munkát, aminek ugye minden szaki örül.

A közvetlen motorhűtésű, túlterhelésvédelemmel és tartós szénkefékkel felszerelt motor a Bosch sarokcsiszoló egyik fő eleme már csak azért is, mert ez járul hozzá a Bosch-ra jellemző hosszú élettartamra. A kiemelkedő felhasználóvédelem is biztosított, hála a KickBack Stop funkciónak.

Ezen kívül a Bosch sarokcsiszoló esetében adott a véletlen bekapcsolás elleni védelem és az elfordulásbiztos védőburkolat a rezgések csökkentése által. Egy olyan szerszámról van szó, amit sok esetben nem lehet nélkülözni. Nem csoda, hogy sokak szerint az egyik legsokoldalúbb masina.

Mindennel megbirkózik a beton fúrószár bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva