sportzakók
Vásárlás

Minden férfinak jól jön legalább egy jó sportzakó

sportzakók
Sportzakók

Öltözhet bármiféle ruházatba egy férfi, de igazán elegáns csak öltönyben vagy zakóban lehet. Mindazonáltal, a legtöbben idegenkednek a zakó viselésétől, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tartják kényelmesnek, pedig léteznek olyan modellek, amelyek nyújtják a kívánt komfortérzetet. Nem véletlen, hogy ilyen népszerűek a férfiak körében a sportzakók. Persze, hiszen ezeknek a daraboknak a viselésével komfortosan lehetnek elegánsak az urak.

Például az üzletembereknek fontos a domináns, elegáns megjelenés, mert csak így tudják jelezni partnereik felé a komolyságukat és a profizmusukat. Számukra ugyanolyan fontos a kényelmes hétköznapi viselet is, a sportzakó pedig mindezt megadja. Tulajdonképpen ez a ruhadarab sokkal több, mint aminek látszik. Sok variációban viselhető a sportzakó, inggel, nyakkendővel vagy anélkül, pólóval, garbóval, díszzsebkendővel stb. Itt figyelni kell arra, ha inggel viselik, akkor annak ujja 15 cm-nél hosszabban ne lógjon ki a zakó ujja alól.

Ugyanakkor lényeges, hogy az ing gallérja ne látszódjon ki 15 cm-nél hosszabban a hozzá simuló zakóból. Feltétlenül tudni kell azt is, hogy a viselt póló még véletlenül se legyen kifakulva, tehát a fekete legyen koromfekete, a fehér pedig hófehér. A komfortos öltözékeket kedvelő férfiaknak nagyon jó hír, hogy a sportzakót nyugodtan viselhetik például farmernadrággal is. Voltaképpen a farmerrel történő kombinációja egy olyan szettet eredményez, amit randevún, munkahelyen, családi elegáns vacsorán egyaránt sikerrel hordhatnak az urak.

Minden a megfelelő farmer kiválasztásán múlik. Érdemes befektetni néhány minőségi darabba, mert ezeknek sokkal jobb a szabásuk is, mint az olcsó példányoknak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A combrésznél koptatott farmernadrág nem áll jól azoknak a férfiaknak, akik némi súlyfelesleggel bírnak. A dobogó első helyén napjainkban a slim fazonok állnak, de nyugodtan lehet választani egyenes szárú nadrágokat is, ha nem túl bő a száruk. Ajánlott kivasalni a farmert, mert így sokkal elegánsabb hatást kelt.

Minden férfinak jól jön legalább egy jó sportzakó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva