Covid antitest tesztek
Szolgáltatás

Covid antitest tesztek: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Különleges helyzet alakult ki a világon a koronavírus terjedésével, restrikciók sorozatát kell elviselnünk, de talán a vakcinák megjelenésével sikerül a terjedést megállítani. Oltás után egy idővel azonban célszerű antitest vizsgálatot végeztetni, ami megmutatja, hogy milyen mértékben vagyunk védettek a fertőzés ellen. Az aktuális árakon kívül, további hasznos információkat is megtalál az antitest tesztekről a www.margitlab.hu weboldalon.

A Margit Laboratórium ugyanis méretéből és üzletpolitikájából kifolyólag, a Magyarországon elérhető legalacsonyabb áron képes biztosítani több különböző Covid-19 tesztet. A PCR tesztek például 25%-os árkedvezménnyel érhetőek el ebben a laborban, a vizsgálatért mindössze 14 000 Forintot kell fizetni. Többféle ellenanyag vizsgálatra is van lehetőség itt, a Centaur például egy semlegesítő antitest teszt, ami ideális a védettség kimutatására, bármilyen oltás után és a fertőzésen való átesést követően. Ennek ára 11 000 Ft.

A fertőzésen való átesettség kimutatására optimális választás az IgG szerológiai antitest vizsgálat, aminek ára csupán 7000 Ft. Aztán lehetőség van az IgM szerológiai vizsgálat elvégzésére is, ami az aktív fertőzés kimutatására való. Azoknak a személyeknek, akik átestek a betegségen, érdemes egy Post Covid tesztet elvégeztetniük, mert ez arra ad választ, hogy teljesen, szövődmények nélkül felépültek-e a fertőzésből. Ez is, mint mindegyik vizsgálat, nagyon fontos, hiszen ha nem tudunk az esetleges szövődményekről, azok súlyosbodhatnak.

Továbbá, a Margit Laboratóriumban elvégeztethető az antigén gyorsteszt is, ami azt mutatja, hogy a tesztelés pillanatában jelen van-e a koronavírus a légutakban. Mindegyik antitest vizsgálat hasznos, hiszen fontos információkat mutat meg az egészségi állapotunkról, viszont senkinek sem mindegy, hogy mekkora összeget kell fizetnie a tesztelésért. Célszerű a Margit Laboratóriumban elvégeztetni a kívánt vizsgálatot, ahol gyors és pontos eredményt kapunk, valóban kedvező, korrekt összegért cserébe.

Covid antitest tesztek: árak és egyéb hasznos tudnivalók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva