fogfehérítés és fogkőlevétel
Szolgáltatás

Fogfehérítés és fogkőlevétel magas szinten

Ma már lehetséges, hogy a fogak egyetlen fogorvosi rendelőben tett látogatással visszanyerjék a természetes fehérségüket. A fogfehérítés és fogkőlevétel rendszer minimálisra csökkenti a fogászati beavatkozást végző szakemberek felkeresésére fordított időt.

A folyamat egyetlen látogatás során több lépést foglal magába: vizsgálat és konzultáció a fogorvossal, a kívánt árnyalat kiválasztása, fogmosás polírozó géllel, a fogak és az íny száradása, fényvisszaverő gél alkalmazása az ínyre, egy réteg speciális gél felvitele a fogak száraz felületére, majd egy lámpa segítségével elindulnak a fogfehérítés és fogkőlevételi ciklusok, amelyek mindegyike körülbelül 10 percig tart. Ezt egy végső kezelés követi. Amikor minden szükséges folyamat lezajlott, a páciens azonnal a saját szemével láthatja az eredményt, amit a Beyond rendszer biztosít.

A fogfehérítés és fogkőlevétel eljárást minden páciensnél egyedileg van végezve. Az idő és a felhasznált anyagok mennyisége minden esetben más és más. A beavatkozás minimális időt vesz igénybe, de az eredmény azonnal látható lesz.