ABS nyomtatás
Szolgáltatás

Az ABS nyomtatás a kezdetek óta helytáll

ABS nyomtatás
ABS nyomtatás

A 3D-nyomtatáshoz szükséges berendezés sok embernek még nem szerepel a kívánságlistáján, pedig nagyszerű lehetőségeket rejt magában. Az ABS nyomtatás volt az első olyan próbálkozás, amikor ipari nyomtatógépekhez használtak műanyagot. Az ABS nyomtatás azért előnyös ebből a szempontból, mert a mai napig megtartotta a gazdaságos, mégis eredményt hozó tulajdonságait.

Egyrészről a költségei meglehetősen alacsonyak, ha összehasonlítjuk más töltőanyagokkal, másrészről pedig a nyomtathatósága is nagyon könnyű. Az időtállóságának köszönhetően, még az olyan cégek is alkalmazzák az ABS nyomtatást, mint a világhírű LEGO.

Már ennyi bizonyíték is elég volna, hogy elhihessük, mennyire nagy igénybevételt kibírnak az így készült termékek. További jelentős tulajdonságai közé tartozik a kiváló hőállóság, a pontos századmilliméterre való méretezésnek és a tökéletesen sima felületek létrehozásának lehetősége. Tekintsük meg az ABS filamentek széles választékát a filanora.eu weboldalon és rendeljünk minél hamarabb!

Az ABS nyomtatás a kezdetek óta helytáll bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva