Szolgáltatás

Miért annyira esztétikus a BMW angel eye?

BMW angel eye

A BMW első modellje óta lenyűgözi az autórajongókat, akiket nem csak a gyorsaság és kifogástalan teljesítmény ragad meg, hanem a remek design és speciális tervezés. Az utóbbi elérhető a BMW angel eye segítségével is, már ami a lámpákat illeti. Ez az adottság elsőként az E39 5-ös szériánál mutatkozott be. A koncepció nem volt bonyolult, és a BMW angel eye hamar beszerelhető lett.

Ez nem takar mást, mint egy hajlított száloptikás halogén izzót, amit tökéletesen még azok is elhelyezhettek, akik különösebben nem értettek a designnal kapcsolatos kialakításokhoz. Ezen innováció akkori megnevezése az úgynevezett Corona gyűrű volt. Nyilván az akkori BMW angel eye nagyon halovány volt a mai szériákhoz képest.

Mindenesetre ez volt az a típus, amiből a mai változat is származik. A www.bcf.hu cég honlapján is megrendelhető a BMW angel eye produktum. A kliensek azért választják ezt a shopot, mert az itteni termékekben mindig meg lehet bízni, legyen szó erről vagy épp a kilépőfényről, pénztárcáról vagy gumiszőnyegről.

Miért annyira esztétikus a BMW angel eye? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva