alakformáló harisnya
Webáruház

Magabiztos megjelenés az alakformáló harisnya révén

alakformáló harisnya
Alakformáló harisnya

A téli időszakra jellemző réteges öltözködés remekül elrejti az ünnepek alatt felszaladt plusz kilókat, azonban, ahogy kezd egyre jobbra fordulni az idő és előkerülnek a lengébb, alakot követő ruhák, sok hölgy kétségbeesik, hogy mi történt az alakjával a hideg hónapok alatt.

Ilyenkor azonnal nekilátnak fogyókúrázni, keményen sportolni, illetve alakformáló harisnya nélkül nem vesznek fel olyasmit, ami kicsit is többet mutat. Ezzel nincs is baj, hiszen ha valami tud dobni egy kicsit az önbizalmukat, akkor azt használni kell, de hosszútávon mégis az a legjobb, ha folyamatosan odafigyelnek magukra és az alakformáló harisnya nem a tényleges hurkákat kell eltakarja, csak apró finomításokat végez.

Ennek a fehérneműnek ez lenne a lényege, hogyha valaki úgy érzi, magabiztosabban tudna megjelenni valahol, ha az alakformáló harisnya még egy picit feszesebbé és formásabbá teszi, akkor mindig a rendelkezésre álljon. Persze nem fogja a kilókat lefaragni és egészségesebbé sem tesz, tehát csak szépségpraktikaként kell tekinteni rá és nem úgy, hogy bátran lehet bűnözni, mert a fehérnemű majd úgyis eltakarja a nyomát.