Webáruház

Most már könnyű a fürdőszoba páramentesítése

Párásító távirányítóval

Szerencsések vagyunk, hogyha a lakásunkban élvezhetjük az ideális páratartalom előnyeit. Az ultrahangos párásító készülék ebben az esetben nem szükséges. Azonban ez csak nagyon kevés otthonban van így. Nemcsak lakásonként, de még helyiségenként is eltérő a levegő páratartalma. Van ahol kifejezetten káros, hogyha párás a levegő, viszont a hálóban, vagy a gyerekszobában, de még a nappaliban is elkelhet az ultrahangos párásító készülék technológiája, hogyha szeretnénk megóvni magunkat a bőrszárasságtól és egyéb kellemetlen tünetektől.

Hogyha egy nagy hatósugarú készüléket választunk, akkor az valószínűleg elég lesz az egész lakásban. Csupán olyan helyre kell elhelyezni az ultrahangos párásító készüléket, ahol könnyedén szétterítheti a párát az egész lakásban. A baj ott kezdődik, hogyha egyes helyiségekben túl alacsony a hőmérséklet, mert akkor ez nedvesség formájában le fog csapódni, ami kellemetlen következményekkel fog járni.

Ezért a fürdőszoba páramentesítése nem egy elhanyagolható dolog. Mivel ez egyébként is egy nedves környezet, ezért nincs szükség plusz párára. Ebben a helyiségben a fordulnak elő legnagyobb számban a penészgombák. Hiába próbáljuk meg tisztán tartani, a megfelelő szellőzés hiánya és a magas páratartalom fejedelmi táptalajt biztosít a penésznek, amitől csak nagy nehézségek árán tudunk megszabadulni, ráadásul a látványa is gusztustalan. A fürdőszoba páramentesítés azonban a megfelelő készülékkel egyáltalán nem lesz egy nagy feladat.

A levegoguru.hu oldalon megtalálhatjuk azokat a berendezéseket, amik a leginkább alkalmasak a fürdőszóba páramentesítéséhez. Ezek közé sorolható a Nord Fancy egyik modellje is, amely nemcsak a megjelenésével, hanem a hatékonyságával is le fog minket nyűgözni. A nedves falakban hamar olyan kár keletkezhet, ami megelőzhető lett volna egy páramentesítővel. Sokkal költséghatékonyabb megoldás a fürdőszoba páramentesítése, mintha évről-évre renoválni kéne a lakást. Szemmel láthatóan el fog tűnni a nyirkosság az összes falról és kellemesebbé válik ezeken a helyeken a levegő.