Webáruház

A Brit Premium Junior optimális a kiskutyáknak

Brit Premium Junior

A kölyökkutyák táplálkozási igényei eltérnek a felnőtt kutyákétól, hiszen nekik olyan kell, ami elősegíti a harmonikus növekedést. A Brit Premium Junior kifejezetten a kiskutyáknak van kifejlesztve, természetesen figyelembe véve a további igényeket. A kutyakölykök olykor túltengő energiája mindenki előtt ismeretes.

Rengeteget mozognak, ugrálnak, boldogan fedezik fel a környezetüket. A megfelelő ritmusú növekedés mellett, természetesen a csontok védelme is létfontosságú, ezért olyan táplálékkal kell az állatokat ellátni, ami kalciumban, cinkben és szelénben gazdag.

A Brit Premium Junior olyan összetevőkből áll, amelyek tartalmazzák ezeket a fontos anyagokat. A csontok mellett, az emésztésről sem szabad megfeledkezni. A Brit Premium Junior antiallergén kutyaeledel elősegíti a könnyű emésztést az olyan hozzávalókkal, mint a csirkehús, a rizs, kukorica, szárított alma, stb. Rendelje meg a webtap.hu online boltból a kutya igényeinek megfelelő típust, ami lehet kicsi, közepes vagy nagytestű ebnek való!