Alpaka fonal
Webáruház

Alpaka fonal a jó munkához

Alpaka fonal
Alpaka fonal

Nagyon jól ki kell választani az alapanyagot, amiből egy adott terméket kézimunka által el akarunk készíteni, ez pedig több tényezőtől is függ. Sálak, sapkák, pulóverek kötéséhez az Alpaka fonal ideális ötlet. Eredetéről érdemes tudni, hogy ez a fajta alapanyag az alpaka állatról lenyírt szőrből kerül előállításra.

Tulajdonképpen az alpaka egy dél-amerikai teveféle, ami popularitását az aranyos kinézetének és rendkívüli finomságú gyapjának köszönheti. Prémiumminőségű fonalak gyártására használják fel ezt a gyapjút. Így született meg az Alpaka fonal is, amit megvásárolhatunk a nordfonal.hu webshop kínálatából. Az ebből készített holmik a rendszeres igénybevételt is remekül bírják, nem foszlanak szét vagy szakadnak el.

Nagyon kellemes érzést nyújt a bőrnek az Alpaka fonal, tehát azokat a ruházati cikkeket, amelyek ebből vannak előállítva, nagyon szeretik viselni a tulajdonosaik. Az Alpaka fonal felhasználásával készült sálak, kesztyűk, sapkák igen kedves ajándékok lehetnek például karácsonyra. Rendelje meg és kezdje el a munkát már most!