5 cm szivacs
Webáruház

5 cm szivacs különböző célokra

5 cm szivacs
5 cm szivacs

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos a szivacs, mint alapanyag a textiliparban. Igazán felkapott a változatos felhasználási módjának hála az 5 cm szivacs. Ezen belül is nagy kedvenc a normál sűrűséggel rendelkező VH2542-es modell, amelyiknek az egyedi méretre vágásával igazán egyszerűen boldogulnak a piramisfuggony.hu szakemberei.

A vásárlónak nincs más dolga, mint kiválasztani az adott termék vastagságát és ezt követően lehetőség nyílik a kívánt szélesség és hosszúság megadására. A VH3040-es, illetve VH3550-es minőségű 5 cm szivacs méretre való vágása sem okoz gondot a szakértőknek. Sőt, annyira profik itt a kollégák, hogy a 200 cm-nél hosszabb méretet ragasztással oldják meg.

Ekkor egy igazán sajátos bútoripari ragasztót alkalmaznak, ami garantálja a várt színvonalat. A VH2542 5 cm szivacs azért annyira népszerű, mert ez az általános felhasználásra tökéletes. A főbb jellemzői a közepes élettartam és az átlagos keménység. Kétségtelen, hogy ez a legszélesebb körben felhasználásra kerülő kellék.

Ez alkalmas ágybetétnek 80 kg-ig, padokra, gyerekmatracnak, illetve járókába, kerti bútorokba, lakókocsiba, illetve hajóba, párnának, vendégágyként, falvédőnek, kutyafekhelyként, hő- és hangszigetelés gyanánt. Érthető hát, hogy az 5 cm szivacs miért tartozik a legfelkapottabb produktumok közé.

A kézimunka kellékek speciális kínálata várja a vevőket

A fent említett shopban természetesen nem csupán a különféle méretű szivacsok rendelhetőek meg. Mivel a kézimunkázás manapság újra virágkorát éli, a kézimunka kellékek bő kínálatát tartogatja a bolt a vevőknek. Nem szabad azt hinni, hogy ez csakis az idősebbek hobbija. Mostanság a fiatalok is előszeretettel űzik ezt, főleg azok, akik meguntak órák hosszát a gép előtt tölteni.

A fent említett bolt a kézimunka kellékek tárházával várja a vevőket, ezért itt biztosan mindenki megtalálja azt, amire szüksége van egy adott projekthez. Az áruházzal jól járnak azok a kuncsaftok, akik szeretnének könnyen és gyorsan, ám mégis egyszerű módon hozzájutni a kézimunkázáshoz szükséges alapanyagokhoz és kellékekhez. A kézimunka kellékek mellett, nagyon könnyedén beszerezhetőek a kész produktumok is.

5 cm szivacs különböző célokra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva