taposólámpa
Webáruház

Egy szinten van a felülettel a taposólámpa

A süllyesztett világítótestek ideálisak a fák, szobrok vagy virágok megvilágítására a kertben. Ugyanakkor az ösvényeket és sétányokat is feldobhatják. A robusztus anyagoknak köszönhetően, az eső vagy a hó nem tesz kárt bennük, a sokféle modellnek köszönhetően pedig bármilyen kialakításhoz hozzáigazíthatóak.

A teraszon vagy virágágyásban elhelyezett taposólámpa nappal szinte láthatatlan. Sötétben azonban a ragyogása intenzívvé válik és abszolút szemet gyönyörködtető. A robusztus és karcálló háza lehetővé teszi a felhajtókba való beépítést is. Így, amint besötétedik odakint, a taposólámpa megmutatja a helyes utat. Akár az autótól a bejárati ajtóig, akár a kerten keresztül a medencéig, a megfelelő világítással mindig biztonságosan elérheti a célját.

Üzletünk kínálatában található taposólámpa igazi dizájncsoda. A különböző formáknak és a fényerősség saját magunk által történő megválasztásának köszönhetően, korlátlan tervezési lehetőségek vannak. Ne késlekedjen, rendelje meg még ma és mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb a kezébe kerüljön!

Egy szinten van a felülettel a taposólámpa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva