tüllszoknya
Vásárlás

Tüllszoknya az álmok megvalósulásához

A legtöbb kislány gyakran álmodozik arról, hogy egy kastély báltermében táncol és csodáló tekintetek követik minden mozdulatát. Ahhoz, hogy ez az álom ünnepi alkalmak, illetve báltermek nélkül is valóra váljon, semmi más nem szükséges, csak egy habkönnyű, csodaszép tüllszoknya, amiben gyermeke a hétköznapokban is igazi hercegkisasszonynak érezheti magát.

A családosok körében listavezetőnek számító Mayoral márka idei kínálatában is megtalálható ez a kiváló minőségű ruhadarab. A több alsószoknyával ellátott, kitűnő anyagból készült, hímzett tüllszoknya légies megjelenést kölcsönöz a viselőjének. De nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem rendkívül kényelmes is ez az öltözék, erről a gumis derékrész gondoskodik. A libelula.hu internetes oldalon kis bálkirálynőkhöz illő bézs színben rendelhet gyermekének Mayoral tüllszoknyát.

Az említett honlapon jelenleg kedvezményesen juthat hozzá ehhez az egyedi, minden igényt kielégítő termékhez, amit kislánya majd kedvenc ruhadarabjaként tart számon és hétfőtől vasárnapig hordani akar.

Tüllszoknya az álmok megvalósulásához bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva