Telefontokok széles kínálata
Webáruház

Huawei P30 Pro tok szilikonból legyártva

Telefontokok széles kínálata
Telefontokok széles kínálata

Az okostelefonokban igazán nagyszerű, hogy számos funkcióval rendelkeznek, az életünk minden területén szükségük lehet rájuk. Munkaügyben hasznát vehetjük az irodai alkalmazásoknak, szórakozáshoz különböző zenelejátszó és videó megosztó alkalmazások állnak rendelkezésünkre.

A telefonunk kiegészítőjétől, mint amilyen a Huawei P30 Pro tok is, hasonló multifunkcionalitást várunk el. A Huawei P30 Pro tok lehet persze egyszerű is, sima szilikon, ami elnyeli a rezgéseket, óvja a készüléket az ütésektől, karcolásoktól.

Létezik azonban olyan Huawei P30 Pro tok, ami nyitható, mint egy könyv, ezzel egyszerre védi a telefon elülső és hátsó részét. Valamint egyetlen mozdulattal asztali tartóállvánnyá alakítható, ami videó-konferenciákhoz, esti filmezéshez kitűnő megoldás.

Az ilyen mágneszáras tokok funkcionálhatnak még irattartóként is. Azzal, hogy a telefonunk mellé helyezzük a személyi igazolványt, jogosítványt és némi pénzt, igazán kényelmessé tehetjük az életünket. Praktikus megoldás nőknek és férfiaknak egyaránt.