Egészség

A fogyás 70%-ban az ételtől függ

A fogyás az ételtől függ

Amikor valaki a különféle fogyókúrákról hall, akkor már borzongás tölti el. Ízetlen ételek sokasága, amelyek még az élettől is elveszik a kedvet. Ez azonban nem teljesen így van. Tény, hogy a fogyás jelentős részben a megfontolt étkezéstől függ. Hiába a sok mozgás, ha utána bevágunk egy tábla csokoládét vagy otthon rácuppanunk az olajtól csöpögő disznóhúsra.

Ha okosan állítjuk össze a menüt, akkor bizony csodákat érhetünk el, még minimális mozgáskultúra mellett is. Természetesen ezt nem mellőzhetjük, ha fittek akarunk lenni. Nézzük meg az alapvető problémát! A túlzott cukornak és zsírnak a bevitele miatt, a tartalékok csak képződnek folyamatosan és a szervezet igyekszik fenntartani a szintet, ezért mindig többet-többet kér.

A határt csakis mi húzhatjuk meg. Senki sem szeret éhes lenni, ami érthető. Ezt a kellemetlen érzést könnyedén mellőzhetjük, ha lassabban bomló tápanyagokat viszünk be, amelyek egyenletesen tartják a vércukorszintet. Tudjunk meg többet a részletekről az intenset.hu oldalon és vágjunk bele bátran az okosan összeállított diétába!