Webáruház

A rozsda eltávolítása nem akadály

Rozsda eltávolítása

Egy háznál mindig adódik valami teendő, barkácsolni való munka. Sok esetben nagy bosszúságot okoz a rozsda eltávolítása a különböző tárgyakról. A megszokott rozsdaeltávolító folyadékok ráadásul veszélyesek is. Mi akkor a teendő?

Például belépni a bioforce.hu webáruházba és megvásárolni a BIOFORCE RUST biotechnológiai terméket, amelyiknek hatóanyagát gyümölcssavak és természetes komplexképző vegyületek adják. Egyszerű és biztonságos a használata, nem károsítja a fémfelületet, miközben a rozsdát eltávolítja.

Még a gravírozott minták is épségben maradnak az ezzel kezelt felületeken. A rozsda eltávolítása könnyen megy ezzel a készítménnyel, ami először az oxidréteg leválasztását végzi el, majd pedig hatóanyagai oldatban tartják a leválasztott oxidot, így akadályozva meg az újbóli lerakódását.

Csővezetékekben is nyugodtan használható, mert nem tartalmaz olyan vegyületeket, amelyek veszélyesek lennének az egészségre vagy a környezetre. Viszont a rozsda eltávolítása maximálisan sikeres lesz ezzel a termékkel.