Szolgáltatás

Egy új módszer amivel kutyája fogai fehérebbek lesznek mint valaha!

Ultrahangos fogtisztítás
Ultrahangos fogtisztítás

Nemcsak az emberek fogápolása fontos, hanem az állatoknál is ugyanolyan lényeges a szájhigiéniája. Az ultrahangos fogtisztítás egy teljesen új módszer, ami által a kutyusok fogai a megszokottnál is fehérebbek lesznek.

Létezik egy olyan speciális fogkefe, ami a belsejéből ultrahangot bocsájt ki, ennek köszönhetően van fehérítő hatása. Meglepő, de mindez súrolás nélkül történik. Egyszerűen csak a fog fölé tartjuk a kefét és az végzi a dolgát.

Ehhez a fogkeféhez többféle fej is jár, hogy kutyája összes fogát maradéktalanul ki tudja fehéríteni. A fogkefe mellé tartozik egy ultrahangos fogkrém is, aminek funkciója megegyezik a fogkefével.

Megmosolyogtató elképzelni azt, ahogy a gazdi bizakodóan előveszi a kutyusa fogkeféjét, felteszi rá a fogkrémet és mielőtt aludni mennének, engedelmességre parancsolja, ugyanis itt a fogmosás ideje. Igaz, szokatlannak tűnik, de ahogy bármire meg lehet egy kutyust tanítani, úgy erre az esti rituáléra is. Az ultrahangos fogtisztítás pedig az eb javát szolgálja.