karika fülbevaló
Vásárlás

A karika fülbevaló összhangban áll a nőiességgel

karika fülbevaló
Karika fülbevaló

Ha ékszerekről van szó, a hölgyeké az elsőbbség. Ezen belül pedig, ha mondjuk karika fülbevaló az, amire vágynak, hatalmas a választék. Ugyanis ez a fajta füldísz lehet arannyal vagy ezüsttel, orvosi fémmel készítve, emellett pedig elérhető belőle különböző drágakövekkel ellátott darab is. A maga nemében mindegyik csodás, kiemeli a nőiességet, az arcot és a viselő szépségét.

Ki melyiket kedveli, olyat visel, akár mindennap másikat. Egyébként a karika fülbevaló története igen régre nyúlik vissza. Már az őskori leletekben is találtak hasonlókat, emellett pedig kiderült, hogy az ékszerekhez mágikus tulajdonságot társítottak és nemcsak a nők, hanem a férfiak is előszeretettel viselték.

A paleotikus korban a karika fülbevaló főként csontokból, fogakból és növények alkotórészeiből készült, mára pedig már gyönyörű és értékes fémekből alkotják meg. Manapság számos fajta közül válogathatunk, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, vagyis valószínűleg minden hölgy megleli azt, amire vágyik ezen a téren.

A karika fülbevaló összhangban áll a nőiességgel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva