nem hivatalos oldal

Vendégségbe indulóknak jó ötlet az eladó babzsákfotel

Eladó babzsákfotel

Eladó babzsákfotel

Sokszor nagy gondban vannak azok, akik házavatóba mennek, hogy mivel lepjék meg a vendéglátóikat. Kapjanak az alkalmon, ha eladó babzsákfotel kerül az útjukba, hiszen ez egy üveg bor mellé príma ajándék lehet.

Nemcsak látványos és egyedi ötlet, hanem igazán jópofa és frappáns megoldás az ilyen helyzetekre. Viszont, csak akkor lépje meg ezt a dolgot, ha biztos benne, hogy jó szívvel fogadják az ajándékot. Ugyanis nem mindenki repes az örömtől, ha ilyet kap ajándékba.

Inkább a fiatalok vagy a fiatalos lelkületű emberek szeretik ezt az ülőalkalmatosságot, ugyanakkor a lakás berendezése is meghatározza, hogy belefér-e egy babzsák vagy nem. Az eladó babzsákfotel legtöbbje ugyanis helyigényes és színes darab.

Ha nem rendelkeznek a vendéglátók olyan bútorokkal, amelyek mellé illik egy ilyen darab vagy szűkös a hely, akkor inkább passzolja az ötletet. Viszont, ha nincs helyprobléma, csak a színe túl harsány, akkor érdeklődjön, hogy esetleg van eladó babzsákfotel műbőr utánzattal, valamilyen visszafogott színösszeállításban!

Print Friendly, PDF & Email