nem hivatalos oldal

A pecsétgyűrű sohasem megy ki a divatból

Férfi pecsétgyűrű

Az ékszerek sok esetben szimbolikus jelentéssel bírnak. Valamikor a pecsétgyűrű fontos szerepet töltött be egy-egy uralkodó ujján. A különféle vésettel ellátott fejet pecsétnyomóként lehetett használni.

Általában ezek a vésetek az uralkodóház címerét ábrázolták. Manapság sem mentek ki a divatból, sőt, hatalmas népszerűségnek örvendenek az eleganciájuk miatt. A pecsétgyűrű kifejezheti a viselője státuszát, mivel remek kiegészítője lehet egy elegáns ruházatnak.

Az ünnepélyes alkalmak elengedhetetlen kelléke, mivel számtalan mintázatban kapható, amelyek még inkább különlegessé varázsolják ezt a remek ékszert. A pecsétgyűrű számos formában megtalálható webáruházunkban, ahol igyekeztünk az árakat minél kedvezőbben kialakítani, hogy minden ügyfelünk minőségi ékszerekhez juthasson, amelyekre garanciát vállalunk.

A pecsétgyűrű modellek az évszázadok alatt rengeteg változáson mentek keresztül, mindezt úgy, hogy közben megőrizték a klasszikus formájukat. A női pecsétgyűrű még inkább különleges, hiszen számos modellt drágakövek díszítenek.

Print Friendly, PDF & Email