Szolgáltatás

Ezért megéri minősített fogyasztóbarát lakáshitelt igényelni

Minősített fogyasztóbarát lakáshitel

Nagyon sok ismerősétől hallhatta már, hogy ha csak lehet, soha nem szeretnének banki kölcsönhöz folyamodni. Pedig ha kellően körültekintő, nagyon jó ajánlatokkal könnyítheti meg az életét. Ilyen például a minősített fogyasztóbarát lakáshitel is, amit ettől a nyártól kezdve egyre több banknál igényelhet.

Számos előnyéből magasan az a legkiemelkedőbb, hogy valóban az ügyfelek szükségeit veszi elsődleges szempontnak, és ezáltal elkerülheti a hirtelen kamatváltozások okozta feszültséget és plusz költségeket is. Mindez abban csúcsosodik ki talán a leginkább, hogy kizárólag csak egyenlő havi törlesztőrészlet a megengedett, és a kamatfelár sem lehet több 3,5 százaléknál.

Ha mindez pedig nem győzte volna még meg, akkor nem árt, ha azt is tudja, hogy a minősített fogyasztóbarát lakáshitellel a folyósítási díj maximum 150 ezer forint lehet, tehát mindenképp jól jár az ajánlattal. Persze, a kezdeti költségeket itt sem kerülheti el, de ezek csak töredékei lesznek a megszokott áraknak, ha pedig megkapja a kölcsönt, hosszú távon megtérül a pénze.