Egészség

A vegetáriánusok választhatják a növényi fehérjeport

Növényi fehérjepor

Természetesen, a vegetáriánusok is szívesen edzik meg testük legfontosabb izomcsoportjait annak érdekében, hogy izmosak, fittek és egészségesek legyenek.

Azonban ahhoz, hogy az izmok gyorsan és megfelelő módon fejlődjenek, a vegák a növényi fehérjepor termékre kell támaszkodjanak. Ennek a legfontosabb előnye azok számára, akik nem fogyasztanak húst, hogy nem állati eredetű porról van szó. Persze, a tapasztalatlanok egyből azt állíthatják, hogy a növényi fehérjepor nem lehet annyira hatékony, mint például a marhafehérje produktum. Az évek során rengeteg teszt igazolta, hogy a teljes szemekből készülő barna rizs növényi fehérjepor azonos hatékonyságú az állati eredetű tejsavó fehérjével, tekintve az izomnövekedést és a regenerációt.

Az amerikai tampai egyetem volt az, amelyik elsőként bizonyította, hogy a kizárólag növényi fehérjepor ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik, mint az állati eredetű. A vegetáriánusok a növényi fehérjepor fajtát egyszerűen megvásárolhatják a Beeyo cég online áruházában.