Szolgáltatás

Szakszerű eredetiségvizsgálat Budapest XV. kerületében

Eredetiségvizsgálat Budapest
Eredetiségvizsgálat Budapest

A gépjárművek eladásakor, vételekor minden esetben szükség van az eredetiségvizsgálat elvégzésére. Ezt a feladatot azok a szervizek tudják ellátni, amelyek megszerezték ezen tevékenységhez a jogosultságot. Az eredetiségvizsgálat Budapest XV. kerületében nem jelent problémát, hiszen itt található a HNH Autószerviz Kft. korszerű, jól felszerelt telephelyét, ahol kérésünkre ezt a szolgáltatást is elvégzik.

Az eredetiségvizsgálat Budapest más kerületeiből jelentkezők számára is könnyen elérhető és kényelmes a hozom-viszem szolgáltatás segítségével. A vizsgálat célja a jármű egyedi azonosítóinak az ellenőrzése, az eredetiség megállapítása, a bűncselekményen átesett gépjárművek kiszűrése.

Az eredetiségvizsgálat budapesti és vidéki partnereink részére is elérhető szolgáltatás. A vizsgálat díját az eladó vagy a vevő fizeti, az adásvételi szerződésben foglaltak szerint. Az eredetiségvizsgálatot Budapest XV. kerületben lévő szervizünkben végzik el a felkészült szakembereink, ahol más szolgáltatások is elérhetők a partnereink számára.