Szolgáltatás

Ezért szükséges a HDMI elosztó

HDMI elosztó

A régebbi televíziókból hiányzik az bizonyos HDMI port, amelyikkel a Full HD-s filmeket maximálisan ki lehet élvezni. Akinek ilyen TV-je van, nem kell aggódjon, ugyanis a HDMI elosztó segítségével ki lehet küszöbölni ezt a problémát. Ez akkor is fontos eszköznek bizonyul, amikor az embernek nincsen egy teljesen felszerelt sorround rendszere.

Emellett a HDMI elosztó segítségével a tulaj biztos lehet abban, hogy a tartalom úgy jut el a tévéhez, hogy közben végre meg lehet szabadulni a rengeteg zavaró kábeltől. Annak érdekében, hogy a kütyü jól működjön, szükség lesz egy speciális elosztóra. Ez elhelyezhető a hosszú HDMI kábel végén annak érdekében, hogy helyreálljon és jó legyen a jel.

Az elosztó valamennyi HD formátumot támogatja, így a 720p, 1080i, 1080p többcsatornás audio-t is. Ennek köszönhetően ez tökéletesen működik együtt a teljes házimozi rendszerrel. Ez pedig azt jelenti, hogy a filmek, zenék és videók teljes mértékben kiélvezhetőek. A HDMI elosztó fő előnyei közé sorolható még az, hogy ez támogatja a nagy felbontású videókat, így a 1080P/60Hz-t is.