szakács kötény
Webáruház

Szakács kötény nagy igénybevételre

szakács kötény
Szakács kötény

A konyhán dolgozóknak nagyon oda kell figyelni a higiéniára, éppen ezért nem mindegy az sem, hogy munka közben mit viselnek. Ugyanakkor a szakács kötény nemcsak a higiéniai előírásoknak való megfelelést szolgálja, hanem a tulajdonosa profizmusáról, hozzáértéséről is árulkodik.

Tehát, aki ad a megjelenésére és akinek fontos, hogy jó véleménnyel legyenek róla úgy a munkatársak, mint a vendégek, az a szakács kötény minőségére is nagy hangsúlyt kell fektessen. Ezt a munkaeszközt nap mint nap mosni kell, sőt, van, hogy egy munkanap alatt több példány is a szennyesbe kerül ebből, vagyis ha nem elég strapabíró, akkor nagyon hamar ki fog kopni, bolyhosodni és még el is szakadhat.

Ezt egy szakács nem engedheti meg magának, ezért olyan szakács kötény modellt kell keressen, ami bírja a nagy igénybevételt. Ilyet a www.cegespolo.eu oldalon lehet találni, ahol még emblémázást is lehet kérni, hogy még egyedibb, profibb lehessen a megjelenése, illetve ha már egy ekkora reklámfelületet visel magán, akkor azt is kihasználhassa.