Webáruház

Pléd a hideg téli napokra

Felnőtt pléd

A mai változó világ egyszerűen nem létezhet a kényelem és a kellemes időtöltés egyes szimbólumai nélkül. Ilyennek tekinthető a felnőtt és gyermek pléd is. Mivel ezeknek a textiltermékeknek kellemes tapintásúnak kell lenniük, így a megfelelő opció kiválasztása során figyelni kell annak összetételére.

A pléd az alábbi természetes anyagokból készül: pamut, gyapjú és akril. Mindezek a szövetek lehetővé teszik, hogy a termékek jól nézzenek ki, de ugyanakkor könnyűek, melegek és tartósak legyenek. Cégünk szakemberei szerint, a gyapjúváltozatok a legnépszerűbbek, annak ellenére, hogy az értékük sokszor meghaladja a pamut társakéit. Ez az anyag nagyszerű azoknak, akik gyenge immunrendszerrel rendelkeznek, továbbá allergiával vagy reumatikus megbetegedéssel küzdenek.

A plédek ápolása elég egyszerű, a hagyományos módon, kézzel vagy mosógépben mosható. Továbbá, ezeknek a takaróknak a színei nagyon különbözőek, így könnyű lesz kiválasztania az ízléséhez vagy otthona belső teréhez legjobban illő darabot.