Webáruház

A hidraulikus rendsodrók előnyei

Csillagkerekes rendsodrók

Manapság a mezőgazdaságban is rengeteg olyan gépet lehet alkalmazni, amelyek a legújabb technológiákra épülnek és nagyban képesek megkönnyíteni az emberek munkáját. Ilyenek például a hidraulikus rendszerre épülő csillagkerekes rendsodrók, amelyek betakarításkor jelentenek nagy segítséget.

A tervezők, ezek által lehetővé tették a rendszerezés, terítés és forgatás gépiesítését, de arra is figyeltek, hogy a rendsodrók sokáig szolgálhassák a gazdálkodók igényeit. Ugyanis a hidraulikus rendszer nemcsak a munkaszélesség változtatásának lehetősége miatt fontos, hanem azért is, mert így a fogak élettartama jelentősen megnő.

A hagyományos rendsodrók esetében, a rugós fogakra nagy terhelés hat, ezért gyakran eltörhet. Azonban a hidraulikus kiemelhetőség révén, ez egyszerűen megelőzhető. Ha Ön is hatékonyan szeretne dolgozni úgy, hogy közben a gépek gazdaságos üzemeltetésére is odafigyel, akkor érdemes ezen rendsodrók közül válogatnia. Különböző teljesítménnyel kaphatóak, így nem jelent akadályt megtalálni az ideális modellt.