Szolgáltatás

Nyílászárócsere keretbe építéssel

Nyílászárócsere

Az ablakcsere szinte mindig kosszal és felfordulással jár. Amennyiben jó csapatot választ, akkor ez minimális, ha nem éppen olyan jót, akkor a nyílászárócsere egy igazi rémálom lehet.

A leggyorsabb és legtisztább módja a cserének a régi ablakkeret megtartásával történik. Vagyis a régi ablakkeretbe építik bele az újat. Ennek szinte csak annyi az előnye, hogy a munkadíj valamivel kisebb, illetve valóban nem jár akkora felfordulással, mint a többi módszer.

A hátrányai azonban hosszú távúak és csak egy újabb csere szabadítja meg majd azoktól. Először is, ha meglévő keretbe építik be az ablakot, akkor a régi keret és a fal közötti problémák megmaradnak, a rések ugyanúgy fognak húzni. Esztétikailag sem a legjobb megoldás, hiszen kívülről és belülről is észrevehetően kisebbek lesznek az üvegek.

Ez egy nagy ablaknál még elviselhető, de a kisebbnél szemet szúr. Továbbá, nem illik talál a régi keret az újjal és ez még inkább kontrasztot ad neki, ami a nyílászárócsere szempontjából nem éppen ideális.