Szolgáltatás

A tömörfa ágykeretek paraméterei és árai

Tömörfa komód

A fiókos kisszekrény egyik házból sem hiányozhat, hiszen olyan sok mindent el lehet benne rejteni. Ha már keményfa bútorokkal rendezte be a házát, akkor tömörfa komód szintén legyen beszerezve a többi mellé! A stílusbeli azonosság akkor a legfontosabb, ha ugyanabba a helyiségbe kerül be a keményfabútorokkal. Érdemes tehát megtartani annak a bútorkészítő vállalatnak az elérhetőségét, amelyik a többit is készítette, így könnyebb a színbeli és formabeli azonosságot elérni. A Pfiffer bútorszalonban többféle tömörfa komód is megtekinthető.

Ők limitált számú modellt tartanak egyszerre a piacon, így bárkinek tudnak a már meglévőkhöz illő darabokat kínálni. A szekrénysorok gyakran nem tartalmazzák a tömörfa komódot, így azt külön kell megrendelni. Azonban nem gond, ha ezt utólag teszi meg, mert a színminták és az anyagválaszték nem változik olyan jelentősen, hogy bármilyen jelentős eltérés észrevehető legyen.

Ha egyedi színkombinációban kérte a bútorokat, akkor is el tudják készíteni a tömörfa komód változatát is. A tömörfa ágykeretek is ugyanígy rendelhetőek meg. Jelenleg két fő típussal dolgoznak. Az egyik a klasszikus, ívelt vonalvezetésű fejtámlával van elkészítve, amit egy kis faragás is díszít. A régi típusú ágykeretekre hasonlít, amit már a szülői hálóban is megszoktak. A másik egyszerűbb vonalakkal és kidolgozással készült, de sokkal változatosabb színválasztékkal. Az előbbinek a neve Cara, míg a modernebbnek a Harmony nevet adták.

Mindkét típus megrendelhető alacsony és magas lábvéges változatban. Ugyanakkor azt is eldöntheti a vásárló, hogy egyszerű franciaágyat szeretne vagy beépített ágyneműtartós típust. Természetesen mindegyik variáció módosítja a vételárat. Továbbá, a tömörfa ágykeretek kívánt szélessége és színe is nagyban beleszól az árképzésbe. A cég alapjáraton néhány felármentes színt ad meg, de ha Ön mást szeretne, akkor szívesen elkészítik egy kis plusz összegért cserébe. Nézze át tüzetesen az árlistát, amit a weboldalról lehet letölteni, majd pedig döntsön belátása szerint!