Webáruház

Az elektromos ösztöke közkedvelt termék

Elektromos ösztöke

Ezek a remek találmányok nagyban megkönnyítik azok dolgát, akik álltatenyésztéssel foglalkoznak. Az elektromos ösztöke praktikus, könnyű és biztonságos, ráadásul az árfekvése is kedvező.

Az állat ingerlését az eszköz markolatába helyezett rúdelemek megsokszorozott feszültsége hozza létre. A készülék végén fellelhető elektródokon alapesetben nincs feszültség. Az elektromos feszültség kizárólag akkor jut ki az elektródokra, ha az eszközt odanyomja valamilyen állathoz. A termék tehát elsősorban különböző állatok szakszerű előírásoknak megfelelő terelésére, hajtására szolgál. Az elektromos ösztöke hatékony segítség lehet a szarvasmarha és más állattartóknak, állatorvosoknak, kereskedőknek, illetve vágóhidaknak.

Sokféle ilyen kellék létezik, általában mindegyikhez kapható övtáska tartó, a könnyű szállítás érdekében. Jellemző rájuk, hogy működés közben zümmögő hangot is kibocsájtanak. A modern elektromos ösztöke erős anyagból készül és rendkívül alacsony áramfelvétellel tölthető akkumulátorral rendelkezik.