Bosch sarokcsiszoló
Webáruház

Nem ismer lehetetlent a Bosch sarokcsiszoló

Bosch sarokcsiszoló
Bosch sarokcsiszoló

A flex az egyik legtöbbet használt szerszám, ami nem is meglepő, hiszen ezzel vágni, darabolni, csiszolni és élezni is lehet. A sokoldalúságával remekel a Bosch sarokcsiszoló is, mégpedig a GWS 13-125CI modell. Miért is annyira jó ez? Nos, először is adott a villámgyors és akadálymentes előrehaladás, hála a nagyon erős, 1300 W-os, konstans elektronikával bíró motornak.

A Bosch sarokcsiszoló esetében adott a hosszú élettartam, köszönhetően a közvetlen motorhűtésű, túlterhelésvédelemmel és tartós szénkefékkel felszerelt motoroknak. Amikor a gépet tervezték és gyártották a szakemberek, nagyon figyeltek arra, hogy a biztonság teljes legyen.

Ennek az elhatározásnak az eredménye a kiemelkedő felhasználóvédelmet elősegítő KickBack Stop. Ez véd a Bosch sarokcsiszoló véletlen bekapcsolása ellen. A biztonságot garantálja még az elfordulásbiztos védőburkolat, a rezgések csökkentése által. Az előnyök felsorolásakor nem maradhat ki a SoftGrip felület sem, ami a fogantyún van.

Ezzel adott a kitűnő kezelhetőség és a megfelelő tartás, legyen szó bármilyen munkahelyzetről. A nagyméretű tengelyrögzítő gomb is elismerést érdemel, hiszen ezzel a betétszerszám egyszerű és gyors cseréje gondmentes lesz. A Bosch sarokcsiszoló mellett szól még a lágy felfutás és az indítóáram korlátozás. A flex megrendelhető a hazai Online Szerszám boltban.

Itt kapható SDS Plus vésőszár

Amikor a betonfalat kell áttörni, abba lyukat vésni, legyen az kicsi vagy nagy, elengedhetetlen a gyors munkavégzést elősegítő SDS Plus vésőszár. Ezzel sokkal egyszerűbb lesz a faláttörés vagy épp a vakolatbontás. Az SDS Plus vésőszár a tökéletes eszközt jelenti azokra a feladatokra, ahol kötelező a nagy erő és kiváló teljesítmény.

Legyen az embernek akár kisebb vagy nagyobb vésőgépe, esetleg egy közepes méretű bontókalapácsa, az onlineszerszam.hu kínálatában megtalálja a megfelelő kialakítású SDS Plus vésőszár kiegészítőt. Miért is éri meg ezt választani? Nos, a felépítésben van a lényeg. A sajátos, igen korszerű edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a gyors munkavégzést. Ehhez társul még az SDS Plus vésőszár RTec technológiája, ami a reflexiós zónák révén nyilvánul meg.