Webáruház

Mekkora betonkerítést rendeljen?

Erős betonkerítés

A méret nem számít – szokták mondogatni, azonban ez nem igaz minden egyes esetben, ugyanis néha igen is sokat nyom a latban, ha valaminek nagyobb vagy kisebb a kelleténél. Gondoljunk csak arra, hogy mennyire nem mindegy, hogy mekkora a betonkerítés mérete, vagyis a magassága, hiszen ez a tényező számos dolgot befolyásol.

A www.elemeskerites.hu weboldalon forgalmazott betonkerítés több méretben is megrendelhető, pontosabban 160, 183, 200, 223 és 240 centiméteres magassággal is. Ez azt jelenti, hogy aki szeretné kizárni a külvilágot, és a kíváncsiskodó tekinteteket, annak a legmagasabbat érdemes felépíttetnie.

Az emberek túlnyomó része nem haladja meg a 240 centimétert, így biztosan senki sem fog belátni. Főleg abban az esetben ajánlott ekkora betonkerítés rendelése, ha a telkén medence is van, és nem szeretné, hogy a szomszédok folyamatosan kukkolnák a feleségét, barátnőjét, vagy a lányát, miközben használja azt. Ugyanakkor a betonkerítés némileg a város zaját is megtöri és kizárja, ezzel is hozzájárulva az Ön kényelméhez.