Vásárlás

Egyéni sminktanácsadás kezdőknek és haladóknak

Egyéni sminktanácsadás

Titokban minden hölgy álmodozott már arról, hogy egy szakértővel igazán profi sminket készíttet magának. A kommunikacio-stilus.hu segítségével most végre beteljesülhet ez az álom. Az egyéni sminktanácsadás során kiderül, hogy kihez milyen színek és formák illenek.

Keszler Ágnes tapasztalata szerint, a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy mi állna nekik igazán jól. Az egyéni sminktanácsadás során a nők megláthatják, hogyan néznek ki nappali és alkalmi sminkben.

Szükség esetén az eszközeiket is magukkal hozhatják. Az eredményről természetesen fotó is készül. A résztvevők kapnak egy olyan munkafüzetet, aminek a segítségével a jövőben könnyebben el tudják készíteni a sminkjüket. Az oktatás során a hölgyek profi termékeket próbálhatnak ki teljesen ingyen.

Biztosan bele fognak szeretni a sminkelésbe és ezt követően szívesen szánnak időt reggel az elkészítésére. A szépítkezés végre nem nyűg lesz, hanem egy csodálatos lehetőség az arc vonásainak a kiemelésére. Ennek tükrében érdemes elmenni az egyéni sminktanácsadásra.